fbpx

The District at National Bank

Corporate cafeteria and communal spaces

LOCATION Downtown Montreal
SIZE 25 000 sq. ft.

MANDATE

Transform the cafteria and adjoining spaces at National Bank's headquarters, enriching the offer of services available to the occupants, and making the cafeteria an alternative place of work.

Photos: Stéphane Brügger
district_BanqueNat_5
district_BanqueNat_9
district_BanqueNat_2
district_BanqueNat_6
district_BanqueNat_4

The flexibility attained with this redesign offers the employees the opportunity to change up their routine and transfer from their more structured workspaces on the above levels, to an equally functionnal, laid-back setting.

With this strategic redistribution of the space, National Bank's new cafeteria, gains a doubled occupation capacity.

district_BanqueNat_1_large
district_BanqueNat_7
district_BanqueNat_3

PROJECTS

OUR PROJECTS